25. marraskuuta 2012

SUKLAA VALKOINEN KUIN POUTAPILVI




Panda, Greyn Anatomia ja spotify. Sanotaanko että siitä on mun viikonloppu tehty ja oikeestaan tää koko sunnuntai. Oon nyt pari päivää putken vaan istunut tässä tuolilla ja mässänny itteni niin turvonneeksi että toivotaan mun pääsevän vielä poiski tästä. Yleensä lietsoon menemään viikonloppusin joka paikassa, mutta tällä kertaa mä oonki vaan levinny täällä kotona herkkujen kanssa. Hieman alkaa jo selässä ja vatsassa tuntumaan pahalta. Oikeestaan aivan sama sinänsä, koska kerranki mä oon ottanu mahdollisimman rennosti kuin viikonloppusin täytyykin. Huomenna taas paluu koulunpenkille, tosin tuleva viikko menee varmasti yhtä nopeesi kuin muutkin. 

Mulla on ollu aina vähä hankalaa noitte suklaitten ja karkkien kanssa. Syön niitä oikeestaan tosi harvoin, koska en osaa hallita niiden syöntiä ja yleensä ne ei kestä mulla paria tuntia pidempään. Tosin nyt oon syöny niitä hiukan enemmä ja voin sanoo että aivan sama, koska niin harvoin niitä mätän suustani alaskin. Vielä lopun illan mut kruunaa pari jaksoa lisää anatomiaa ja hiukan hyvää musiikkia. Mulla oli tosi kiva viikonloppu ja toivottavasti oli teilläkin. Kivaa viikonalkua siispä kaikille! 

KOHTA ON JOULU!

24. marraskuuta 2012

KUULUMISIA VIIKOLTA



Viikot hurisee ohi tas ihan kauheella nopeudella ja tuntuu että mieleen ei jää koulusta yhtään mitään. Aurinko ei oo näyttäytyny päiviin ja mulla on ihan sairaan kova ikävä sitä. Lunta ei oo satanu ollenkaan ja joulukuu tullaan alottaaman varmaan aika synkissä tunnelmissa. Kyllä sitä lunta nyt jouluksi ja uudeksivuodeksi ois kiva saada, mutta muuten toivon ettei sitä satais ollenkaan vaikka ois sitä kiva kuvata. 

Siispä tämä viikko meni melkein joka ilta kotona löhötessä ja kaikkien isoiden miettimisessä. Oon suunnitellut hiukan uutta ulkoasua teille piristykseksi, mutta muutoksen ajankohtaa en tiedä vielä ollenkaan. Saas nähdä minkälaista muutosta tullaan saamaan ja uskon teidän pitävänne siitä. Nyt vaan tartteisin sitä lunta valokuvauksen takia. Kyllä mä onneksi parina päivänä sain itteni pois kotoa ja piipahdin mm. Hannan kanssa nesteellä batterylla kuten yleensä ja Niinalla katseltiin porukalla leffa + kuvailtiin Niinan kissoja.





22. marraskuuta 2012

TUUNAILUA NIITEILLÄ



Mäpä päätin ruveta ihan niittipojuksi ja nyt oonki saanu vaatteita hiukan tuunailtuun noilla niiteillä jotka sain. Hieman aikaa siinä taas menikin koska oon ollu aikaan saamaton lurjus kuten yleensä. Vielä jäi hiukan niittejä jälelle ja saa nyt nähdä hyötykäytänkö ne mitenkään vai jätänkö vaan varastoon jos satun niitä vielä joskus tarviimaan. Ekana ajattelin laittaa tuohon farkkuliiviin hopeat niitit, mutta sitte jostain syystä tilauksessa tulikin tuollaiset pronssiset niitit. Päätimpä siis laittaa kuitenki nuo niitit ja mielestäni nuoki on ihan sopivat tuon liivin kanssa.

Samoilla niiteillä aattelin myös koristaa mun H&M:n talvitakkia, koska mun oli aivan pakko saada kiinnitellä siihenkin pieniä yksityiskohtia. Siinä myös molemmilla kauluksen puolilla neliömaisesti niitit. Takkiin ei musta oiskaan sopinut yhtään enempää niittejä koska liika on aina liikaa ja sitte se ei enää näyttäis niinkää hyvältä. Tosin tuohon farkkuliiviin ois voinu kehitellä vielä lisää jotain. Saa nähdä jos löydän jostain toisen liivin ja rakennan siitä hiukan räväkkäämmän.


Mitäpä mieltä ollaan siellä ruuduntakana? :)

20. marraskuuta 2012

UNELMIA JA HAAVEITA SUUNTAAN JOS TOISEENKIN


Varmasti kaikki meistä tässä iässä miettii joskus, että mitähän sitä elämältään haluaa tulevaisuudessa ja vanhetessa. Kaikki ei välttämättä olekkaan itsestään selvää mitä haluaa tulla isona. Päätökset ja mielipiteet vaihtuu joskus todellakin nopeasti, eikä ajattelekkaan samalla tavalla kuin vähäaikaa sitten.
Mäki mietin pienempänä, että musta tulee varmasti jonkinlainen kirurgi. Sitä mä haaveilin todella kauan, mutta loppujenlopuksi se halu katosi mun mielestä lähes kokonaan. Välillä musta meinas tulla kirjailija taikka laulunopettaja. Enää vain en näistä kummastakaan haaveile. Oikeastaan suorastaan mä en vieläkään tiedä miksi haluaisin valmistua ja mitä haluan elämältäni. Sinänsä se ei nyt haittaa koska mulla on uusia haaveita ja unelmia joita haluun toteuttaa.
Oon jo pitkään halunnu kokeilla kaikenlaista ja ehkäpä löytää siten se mun juttu/jutut. Ylä-asteelta saakka oon halunnu parturi-kampaajaks. Oon hakenu jo vaikka kuinka monta kertaa sinne puolelle mutta turhaan. En aio kuitenkaan luovuttaa vaan jatkan yrittämistä. Yrittämisen ohella ja sen aikana voin käyttää aikani hyväksi muutenkin. Vaikkapa opiskella jotain toista kiinnostavaa alaa. 


Itselläni on kuitenki sen verra hyvä tilanne, että tiedän jotain muutakin jota voisin tehdä. Oon ajatellu hakevani myös tarjoilijanpuolelle joka on ollu mun entinen unelma-ammatti. Elikkä siinä on jo seuraavat ensisijaiset kaksi hakutoivetta jotka mua hitusen auttaa.
Jos kuitenki ajatellaan muuten kuin koulun kannalta, niin unelmia kyllä tällä pojalla riittää aivan tarpeeks. Oon halunnu jo pitkään tulevaisuudessa kokeilla mallin hommia ja tietenkin vaikka hiukan menestyäkkin siellä. Oon muutenkin aika kiinnostunut muoti ja mallimaailmasta. Mä kun oon aina tykännyt poseerrata kameroille ja olla kuvattavana. Toisaalta oon koko ikäni myös harjoittanu lauluääntä ja rakastan laulaa koko sydämmestä. Laulajana olisi myös siistiä olla ja kirjoittaa ehkäpä omia kappaleitakin. Sinänsä olisi sääli vain itsekseni laulella ja hyräillä kun voisin sitä jakaa myös muillekkin.
Eli haaveita ja unelmia mulla on paljon, koska tässä ei edes ollut ne kaikki mahdolliset. Niitten perässä mä oikeastaan oon aina elänytkin ja niiden perässä tuun elämään vielä jatkossakin.
Toivon todella paljon että myös teillä on niitä hienoja unelmia ja haaveita joita haluaisitte joskus toteuttaa. Jos se tuntuu hankalalta, niin sen perään on aina hyvä elää ja jatkaa eteenpäin.

19. marraskuuta 2012

JOULULAHJA TOIVEET

Apple - iPhone 4S 16GB, Valkoinen
Jouluunhan ei ole enää edes pitkä aika, joten oon jo hiukan alkanu vihjailemaan mun joululahjatoiveista. Mun mielestä joulussa ei ole tärkeintä se lahjominen, vaikka onha niitten pakettien avaaminen tosi kivaa puhaa ja saa jännittää mitä sitä saakaan. Mä oon kuitenkin sellanen joka rakastaa joulussa eniten sitä tunnelmaa ja kauneutta. Siispä multa ei tänäkään vuonna löydy kuin pari toivetta. 

Eilen mä taas hiukan vierailin H&M:n sivuilla
ja siellä taas himoitessa kaikkia vaatteita mun silmään pisti
kirkkaasti ehkä yksi hienoimmista pleisereistä koskaan. Meinasin hypähtää penkiltä parin metrin korkeuteen ja kirkua siitä näystä.
Tuo pleiseri ois kyllä niin unelma, että oksat pois nytte. Mitä mieltä työ ootte tuosta pleiseristä? 

Ja tottakai mullaki pitää olla oma Iphone jos kerta kaikilla muillakin on :( no ei vaineskaan. Mun nykyisessä puhelimessa ei ole mitään vikaa, mutta oon jo pitkään halunnu tota puhelinta. Ainahan kaikkee hyvää saa hiukan odottaa. Isäni päätti tosin ostaa tuollaisen jo ennen mua josta oon aika katkera. Eli toivottavasti nuo molemmat olisi mun omistuksessa vähän ajan päästä.

18. marraskuuta 2012

LINKITÄ BLOGISI


Nyt olisi teidän rakkaitten höppänöiden aika vinkata mulle hiukan blogeja. Kaipailen hitusen piristystä ja luettavaa näihin synkkiin vuodenaikojen iltoihin. Linkitäppä siis sinun omasi tai jonkun muun blogi minulle, niin käväsen katselemassa ja katsellaan kiinnostunko enemmän. Blogi voi siispä olla jokin sinun lempparisi. Tietysti olisi kiva nähdä minkälaisia blogeja mun omilla lukijoilla on. Itse luen aktiivisesti hyvin vähän blogeja mutta tietysti nekin kaikki ovat todella upeita. Tulen katselemaan jokaisen laittamanne blogin ja ehkä palautettakin saatan näpytellä kommentti alueelle jos siltä tuntuu.


Biisivinkkinä laittelen tänään mahtavan Magenta Skycoden
biisin joka kantaa nimeään Sometimes. En oo koskaan ollu
mitenkään hyvä perustelemaan ja arvostelemaan. Siispä
kerron vaan tämän olevan sairaan hyvä biisi ja bändinä
aivan loistava. 

13. marraskuuta 2012

H&M TOIVELISTA

 
 
 
Nää kuuluis mun toivelistaan seuraavaks ihan ehdottomasti ja
nähtäväksi nää, että saako näistä mikään on paikan mun vaatekaapista. Tykästyin etenkin tuohon toppiin ja alimpiin farkkuihin. Nää siis bongattu H&M:n uutuuksista.

12. marraskuuta 2012

IN THE LAND OF GODS AND MONSTERS



Viikonloppu hurahti aivan kauheen nopeesti taas ja arkeen on palattu. Onneks mä oon huomannu, että ne viikonloput tulee melkein yhtä nopeesti uudelleen kun loppuuki. Perjantaina mulla oli tiedossa viettää kiva ilta Niinan kanssa hänen luona. Sitä ennen kuitenki me perheen kesken kotona hiukan herkuteltiin taas hyvän ruuan kera ja juhlistettiin etukäteen isänpäivää. Ruokana oli makoisat maustetut lohkoperunat härkäkastikkeen kera ja oli namia :p



No sunnuntaina oli suunnitelmissa lähtee meikäläisten kanssa syömään ulos, mutta sitte loppujenlopuksi mua ei huvittanukkaa lähtee. Sieltä olis pitäny lähtee suoraan mummolaan kahvittelemaan isänpäivän kunniaksi. En mä sitte lähteny ollenkaan niiden mukaan, vaan keksin itselleni seuraa ja suuntasinki kiinalaiseen herkuttelemaan. Siellä mä otin taas sen saman aterian jonka aina. Ensi kerralla kyllä lupaan kokeilla jotain uutta. Ja toi mun vakkari sisältää siis kanaa kasvispähkinä kastikkeessa riisin kera. Alkupalaksi nappasin listasta legendaarisia katkarapulastuja. Eiköhän taas olla herkuteltu ihan tarpeeksi ja nyt viikolla juostaan lenkillä taas todella ahkerasti.

Huomenna olis koulukuvaus ja saa nähdä mitenkä hienosti tuun menettämään hermot mun hiuksien kanssa aamulla. Mä päätin etten aio ottaa yhtäkään ainutta kuvaa itselleni, koska satun olemaan tuossaki koulussa ja luokassa vaan vaivaisen vuoden. Silti mut pakotetaan luokkakuvaan. Kohta lähen busseilemaan kohti citymarkettia ja sieltä mukaan jos lähtis blondi hiusväri ja uusi lakka. Mun hiukset on nykyään käyny mulle tosi kalliiksi mikä ei oo kyllä yhtään kiva juttu :(



Lana del Reylta saatiin viimein ja vihdoin uutta tuotantoa. Oon oottanu tätä jo aika kauan. Melkeimpä jo Born To Dien ilmestyttyä ja voin sanoakkin, että odotus on palkittu. Oon jäänyt totaallisesti koukkuun näihin kahteen biiseihin ja siispä ajattelin suositella näitä teillekki. Mua hiuka harmittaa, kun en vieläkää omista tota omaa Born To Die levyä ja se on ollu mulla vaikka kuinka pitkään hankinnassa. 

Mahtavaa viikonalkua! 
  

7. marraskuuta 2012

BLONDIN KOSTO


Multa on nyt tultu hirveesti kyseleen tästä mun tukasta ja sen väristä. Ootte ihmetellyt sen väriä jonkin ihmeen takia. No onhan se nyt vaalea ja kaikki sen huomaa, mutta sillä ei todellakaan ole mitään erityistä salaisuutta. Mä hyvin tiedän, että tästä ei tulla ajattelemaan hyvää mutta mä kyllä hiukan ikävöin mun ruskeaa hiusväriä. Toisaalta aina ruskean värjättyä alkaa kaipaamaan tota vaaleeta todella paljon. Oon pelotellu kaikkia hiukan puheilla värjätä tämän ruskeeksi talven ajaksi taas ja oon saanu tuloksena murhaavan näköisiä katseita. 

Mutta joo toi voi näyttää unelman kauniilta vaalealta noissa kuvissa ja niinhän se on ollukkin. Tosin sitä iloa ja loistoa ei kestäkkään kuin sen vaivaisen viikon pari. Mä oon niin kova kuluttamaan tätä pehkoa, että mikään väri ei kestä mulla kauan. Siispä se muuttuu hyvin äkkiä kellertäväksi blondiksi josta en tykkää sitten yhden tippaakaan. Elikkä värjääminen on pakollista hyvin useaan ja se näkyy myös hopeashampoon käytössä jonka tuloksena saanki näistä ihanan jään siniset. Ainiin ja vielä sen verran, että mun takaraivossa näkyy aina hienoja kellertävyyden läikkiä tuon muun vaalean kanssa koska oon huono levittämään sitä itse pään taakse. Mutta kyllähän mä nyt tästä itsekki tykkään erityisen paljon. Salaisuutta tällä ei siis ole ja EI tämä ei ole aito väri todellakaan. 

Ei sitä tiedä kyllä mitä kepposia keksinkään ;) buhaha



3. marraskuuta 2012

MÖKKEILYÄ JA PILVINEN SÄÄ



Perjantaina suunnattiin kohti telataipaletta ja mökille yhdeksi yöksi. Musta oli tosi kiva saada taas vaihtaa maisemaa hetkeksi. Mökillä ei ole tultua käytyä pitkiin aikoihin ja odotin sitä reissua innolla. Yhden päivän reissulla meidän takakontti oli täyteläisen täynnä ja meitä nauratti se touhu todentosiaan.

Matkalla maisemat vaihtui metsästä pelloiksi ja kaupungista kaupunkiin. Mun mielessä soi Pariisin Kevät joka laulaa ettei sanottaisi elämälle ei, vaan anettais sen virrata lävitsemme kuin imatrankoskessa kuohuta. 



Spotify soitti Scandinavian Music Groupia ja takassa oli tulet. Mulla oli todellakin upee mökkifiilis pitkään aikaan, vaikka keli olikin hiukan kurja ja sateinen. Ei se pilannut mun fiiliksiä. Illallisena syötiin kermaperunoita, pippuripihvit ja salaattia. Viininä toimi mun yksi lemppareista joka sopii melkein kaikkien ruokien kanssa ja etenkin tuon pippuripihvin kanssa. 

Vilkaisin hiukan vanhoja kirjoituksia mökkikirjasta ja sieltähä löytyi vaikka minkälaisia juttuja. Pari vuotta taaksepäin hauskoja tekstejä ja juttuja joille naurahdin vähän väliä ja mieleen palasi mukavat muistot. Olin mm. mato
Mä oon tosiaan ollu nyt torstaista asti kovassa flunssassa ja veto on kyllä ollu niin pois nää pari päivää. Kaikesta huolimatta oon yrittäny tehdä kaikkee ja ajatella positiivisia asioita ettei mee ihan kyrsiintymiseks tää homma. Oon näyttäny ihan järkyttävältä nää päivät ja en oo jaksanu panostaa mihinkään. En mä kyllä nääkkään siihen syytä jos olen mökillä tai kotona ^^


Mä en oo erityisemmin pitänyt mökkeilystä, mutta jos mökki täyttää kaikki mukavuudet ja varusteet niin mikäs siinä että viihdyn. Riippuu ihan varustuksesta viihdynkö siellä vai en. Tosiaan tästä mökistä oon aina tykänny ja etenkin sijainnista. Pihalla pienessä tihkusateessa muistelin kaikkia tapahtuneita vuosia taaksepäin. Jotenki kaikku tuntu tällä reissulla aivan erinlaiselta kuin ennen. Kaipaan takaisin niihin vanhoihin aikoihin jolloin kiipesin aina sinne aitan yläkertaan leikkimään.



No mutta kuitenkin mulla oli oikein mukava perjantai mökkeilemässä ja kiitos mukavasta seurasta. Toivottavasti pääsen taas nopeesti uudestaan tuonne tuulettumaan ja vaikka parempana vuodenaikana. Lauantai iltani jatkuukin tässä kynttilöiden ja hienon musiikin parissa. Haluankin jakaa teille mun lauantain upean löydön johon oon nyt koukussa. Toivottavasti pidätte :)