30. joulukuuta 2012

MINUN VUOSI 2012 PART 2

Syyskuu

Syyskuussa viileni ja mä tykkäsin kuvata enemmä ku yleensä. Sinänsä viime syksy oli aika haikeeta aikaa mulla, koska kaikkea kesään jääneitä asioita tuli ikävöityä ja mun mielessä pyöri kaikenmaailman ajatukset. 

Sanottuanikin jo että Syyskuussa otin paljon enemmän kuvia. Siispä sen kuun kansiosta löytyy tällä hetkellä mun parhaimmat kuvat pitkiin aikoihin. Silloin myös olin aktiivisempi blogin suhteen. Lempiasuihin kuului ehdottomasti tuo valkoinen paita, valkoinen kaulakoru korostuksena, harmaat pillifarkut, pärnusta ostettu laukku ja converset.


Lokakuu


Lokakuulta mulle on jääny mieleen erityisesti loma jonka vietin jyvästylässä ja tampereella. Reissu oli toodella muksu ja sain ostettua ittelleni paljon uusia asuja vaatekaupoista, vaikka sillon ALE ei ollut ajankohtainen.

Hiuksien kanssa mulla oli välillä suuria ongelmia, koska mä halusin muuttaa niitä jotenki radikaalisesti. Ikinä en vaan onnistu siinä ja päädyn aina samaan leikkaustyyliin. Lokakuussa myös Lana Del Reylta saatiin uutta musiikkia johon rakastuin kertaheitolla. Myös ystäväni Niinan kämpän tupareita juhlittiin railakkaasti ja onnistuneesti.

Marraskuu

Marraskuussa mä hiljennyin jostain syystä. En osaa sitä tarkalleen selittää taikka itsekkään ymmärrä mitä se tarkoittaa, mutta oon alkanu olemaan hiukan jossai talvihorroksessa. Ja mun ns. talvihorrokseen kuuluu pelkkää kotona istumista ja ruokaa syödessä. Marraskuussa mä käväsin pitkästä aikaa myös Hannan kanssa mökillä ja onnistunut reissuhan siitä tuliki. Harmi ettei marraskuusta ole enempää kerrottavaa.

JOULUKUU

Joulukuussa alettiin valmistautumaan jouluun ja meidän kämppä oli luotu melkein oikeaksi joulumaaksi. En malttanut odottaa jouluaattoa ja mun oli pakko keksiä paljon tekemistä ennen sitä. Yhtiin tapahtumaan kuuluu Iinan sweet 16 bailut jossa viihdyin ja tunnelma oli railakas. Viikot kului todella hitaasti ja olin koulun takia valmiina lomailemaan. 

Elikkä näihin kuviin ja tunnelmiin päätän vuoteni 2012 täällä blogin puolella ja huomenna sitten juhlitaan taas railakkaasti ja katsellaan ku rahaa ammutaan taivaalle. Olkaahan varovaisia niitten kanssa ja kattokaa mihin niitä ammuskelette (: Mahtavaa ja upeaa seuraavaa vuotta 

2013! ^^

25. joulukuuta 2012

24.12.2012


Paljon valoja, ruokaa pöytä täynnä ja joulumusiikkia taustalla. Siitä se mun joulu tehtiin tänä vuonna. Aamupäivästä mä en kiitänyt suoraan sohvalle seuraamaan kuumaalinjaa, kuin yleensä aina. Nyt mä alotin samantien pipareitten leipomisen ja sainki aikamoiset tuoksut kämppään ja mukavat piparit aikasiksi. Pitkään mä en pysynykkään yhdessä kohdassa vaan kiirehdin suihkuun ja valmistauduin kokonaista päivää varten.

Olihan meilläki sitä ruokaa monenlaista. Tää olikin ensimmäinen joulu ja ateria uudessa kämpässä ja siihen oltiinki panostettu. Meillä on aina ollu aika perus jouluateria johonka siis kuuluu mm. karjalanpaistia, porkkanalaatikkoa, lanttulaatikkoa, imellettyä, paistettua lohta ja kinkkua. Lisukkeina kuuluu monenlaista pientä kuten piirakoita, erilaisia leipiä, rosollia, kraavilohta, erinlaisia sienisalaatteja ja lihahyytelöä. Mun suosikkeihin kuuluu etenkin kraavilohi, sienisalaatit ja porkkanalaatikko. 

Ruokailla mä yritin mahdollisimman pitkään, vaikka sitä ruokaa ahtasinki itteeni aivan liian nopeesti. loppujenlopuks olinki viimeinen joka jäi pöytään syömään. Ilta jatkui syönnin päälle lahjojen jakamisella + avauksella, sitten juotiin jälkkärikahvit ja kävin itse vielä naapurissa toivottamassa joulut ja join hieman lisää kahvia. Lahjoja meillä ei sopimuksen mukaan paljoakaan ostella taikka saada, kuitenkin niitä on aina hitusen tullut meidän kuusenalle joka joulu. 


Vihdoinki mulla on tää Nomination mikä aika monella ja kiitos siitä Hannalle ja aloituslaattana tuollainen tähti :)
Niinku yleensä kuten tänä jouluna mulle tungettiin taas sitä suklaata jota tykkään siis syödä ihan liikaa ja se on se syy miksi sitä en oikein haluaisi saada. Sen lisäksi kirjekuoriste tuli arpa josta en kuitenkaa voittanu mitään. 
Pienempänä ei ollu koskaan kiva saada pehmeitä paketteja, mutta nykysin neki on ihan kivoja. Villasukkia mummolta niinku yleensä ja villasukat on kivoja.
Rappusten yläpuolella olevalle enkelihyllykölle saatiin lisäystä ja tää on kiva, koska tämän sisälle syttyy valo ja näyttää pimeässä tosi kivalta.

Tän lahjan avatessa multa meinas tippuu silmät päästä. Paketista tupsahti iPhone 5 64GB ja mustana. Sen mukana tulleet kuulokkeet myös ja tästä lahjasta oon niin innoissani.

Ystäviltä sain vielä sytkäriä, tyynyliinaa, korviksia ja leffoja joista ei valitettavasti ole nyt kuvia. Kiitos kuitenki heille! Toivottavasti piditte myös mun antamista lahjoista.

Huomenna suunnataan Niinan kanssa kohti Tamperetta ja voi juku kun mä oon odottanu taas pääseväni sinne. Siellä kaksi päivää vietetään ja yövytään hotellissa. Hieno matka tiedossa, joka sisältää shoppailua, hyvää ruokaa ja juhlintaa. Sieltä sitten postailen reissun jälkeen tietenkin. 

Mahtavaa vuoden viimeistä viikkoa kaikille! =)

24. joulukuuta 2012

HYVÄÄ JOULUA 2012



Munkin odotus alkaa olla jo pikkuhiljaa palkittu ja pääsee vihdoinki nauttimaan siitä joulusta josta ollaan hössötetty viimesenpäälle. Toisaalta se ei oo haitannu mua pätkääkään, koska oon jouluhörhö ja tätäki eletään vaan kerran vuodessa. Siispä nyt ennen kuin mä kääriydyn tuonne peiton sisään, aattelin teille postata tällasen kuvapläjäyksen mun päivästä ennen jouluaattoa.

Kaivoin aamupäivästä meidän komerosta näitä jouluaiheisia disneyn elokuvia ja niiden katsellessa menikin varhainen päivä töllöttäessä. Suosikkeihin kuuluu etenkin tuo Mikki Hiiren Taikajoulu. Suosittelen lämpimästi!
 Tässä on nyt se meidän joulukuusi ja vieläpä ensimmäinen aito kuusi. Hieman epäilytti että käyköhän tuo mun nenään, mutta onneksi en oo saanu mitään kohtauksia. Sen sijaan koristeiden riipustamisessa sain käsiin hieman ihottumaa. Kyllä siitä ihan kivan näköinen tuli :)

Illemmalla sitten käytiin nopsasti kiertämässä hautausmaa ja laittamassa kynttilät haudoille. Kaunista siellä oli jo nyt ennen jouluaattoa ja huomenna varmasti vieläpä kauniimpaa.


Hautausmaalta mä lähdin istumaan iltaa Hannan luokse. Mun oli siispä tarkoitus antaa myös mun lahja hänelle. Ostin sille Vain Elämää ekan CD:n ja kyllä se tais pitää siitä. Meidän piti myös hiukan taas leipoa torttuja ja sehä homma on ollu meillä hallussa, tosin mä taas jostain syystä otin paineita niiden tekemisessä. Ja kattokaapa miten sulosen porsaan Hanna väsäs mun nimellä koristettuna.


Aamulla heräilen siinä aika ajoissa toivottavasti ja ryhdyn pipareitten paistoon. Aamulla tuskin ehdin ohjelmia telkkarista katselemaan ja eihän siellä kuulemma kuumassakaan linjassa edes oikea pukki ole tällä kertaa. Leipomisen jälkeen rupeen ehostautumaan päivää varten ja mietin taas suurta vaatekriisiäni ja odotan varmasti malttamattomana avata mun joululahjoja. Nyt sitte syödään taas sitä ruokaa viimesenpäälle ja tampereen reissulle saadaanki lähtee vatsat aivan töröllään. Ennen sitä mun täytyy kuitenkin postailla teille jouluaaton tunnelmia ja katsellaan mitä se pukki sieltä nyt toi mulle, vai oonko ollu niinki tuhmma ettei tulekkaan mitään lahjoja.

Siispä näihin kuviin ja tunnelmiin Upeaa ja maagista joulua kaikille! 

22. joulukuuta 2012

JOULUKUUN LÖYTÖJÄ

:
:
:
:

Mahtavaa lauantaita kaikille! Meitsi taas mielenkiinnolla halus katsella vähän vaate tarjontaa tuolla netissä ja sieltähä löyty vaikka mitä mielenkiintosta joita voisin kivasti napata itsellenikin. Pääosin Asokselta ja H&M:ltä nämä kaikki. Ensiviikolla reissaan kohti tamperetta ja toivottavasti vaikka sieltä reissulta voisin löytää hiukan samantyyppisiä kuteita mitä nyt löysinkin. Kertokaa te ihmeessä teidän suosikkinne? Kyllä tuo viides asu on tällä kertaa mun lemppari :)  

15. joulukuuta 2012

MUN VUOSI 2012 PART1


Kohta päästään viettämään joulua ja mikähän sen jälkeen tulee? No uusivuosi tietenkin. Tuntuu jotenkin, että taas vuosi hurahti aivan uskomattoman nopeasti. Tää vuosi oli kuitenkin aivan sairaan hieno ja voisin aloittaa tammikuusta uudelleen. Oon saanut kokea vaikka minkälaista ja elää hienoja hetkiä kaikkien kanssa. Siispä ensimmäistä kertaa ajattelin kasata hiukan vuoden tapahtumia kuvineen ja pienineen teksteineen teille. Ja kaivoin myös tuon vanhan banneri kuvankin tuolta kätköistä ja tuli jo siitä aika nostalginen fiilis. Kaikista kuukauksista en välttämättä saa tehtyä osiota, mutta toivottavasti saan aikaseseksi edes jonkinasteen pläjäyksen. Mutta lörpötykset sikseen ja mennään asiaan...

Tammikuu


Nyt ollaan niin alkuvaiheessa vuotta, ettei muistikuvia ole paljoakaan mitään. Olin kuitenki aika odottavaisella päällä muuttomme suhteen, koska meidän talo oli rempassa ja mä en jaksanut odottaa millään sen valmistumista. En tykänny sillon yhtään asua kerrostalossa väliaikaisesti. Ja kuten kuvista huomaa, että mulla oli sillon astetta pidemmät hiukset ja väriltään blondi/ruskeat.



Maaliskuu


Maaliskuu oli yhtä bailausta koko kuukausi. Päästiin vihdoin pois kerrostalolta ja uusi koti oli vihdoin valmis. Silloin oli myös ikimuistoiset tuparit joita kaipaan ihan liikaa. Tupareista hienompaa iltaa en oikeestaan muistakkaan ainakaan tältä vuodelta. Se oli pitkän odotuksen ja koko vuoden kohokohta. Olisi aivan mahtavaa saada elää tuo ilta uudestaan. Musiikki pauhasi järjettömän kovalla, ystäviä ja hyvää juomista koko yö.



Huuhtikuu


Huuhtikuussa aloin tekemään muodonmuutosta nimeltään blondaus. Oli vihdoinkin aika päästä eroon siitä älyttömän tumman ruskeasta pehkosta. Tää blondaus ei todellakaan ollu mun elämäni ensimmäinen. Kaksi kertaa värinpoistoa käyttäen tuloshan oli mitä kauhein koskaan, elikkä vaaleanruskeasta porkkanaan. Siitä sitten lähti mun blondauskausi kehiin. 

Toukokuu


Toukokuu oli kyllä kerrassaan hienoa aikaa. Se oli ehkä kuukausista se milloinka kuvasin eniten. Odotin kesää liiankin innolla, koska olin päättäny sen olevan mun paras kesä pitkiin aikoihin. Odotukset oli siis korkealla ja kuvaamista riitti. Toukokuussahan tuo mun blogin banneri kuva on kuvattu ja ylimmässä kuvassa alkuperäisen kuvan vieressä löytyy myös sen kuvaaja ystäväni Sini kanssani yhteiskuvassa. 

Toukokuusta on jääny myös sellainen muisto, että blondauksen jäljiltä mä olin ihan järkyttävä porkkanapää ja vieläpä aivan järkyttävän kauan. Sen blondaaminen kesti tosiaan, koska en halunnu mun hiuksien ihan tipahtavan kokonaan mun päästä. Mutta vihdoin ja viimeinkin pitkän pohdinnan jälkeen mä leikkautin mun vinon pitkän takapiiskan pois ja siirryin muitenkin lyhyempään malliin, tosin porkkanan värisenä vielä pitkään sen jälkeenkin.



Kesäkuu



Mites sitten kesäkuu? No kesäkuu oli tietenkin aivan mahtava niinku satuin itselleni lupaamaan ja oikeestaan eihän se siihen jääny. Juhannuksen vietin mm. savonlinnassa ja se ilta oli kyllä upee pientä tapahtunutta lukuunottamatta. Tivoli seiterässä tuli käytyä Niinan kanssa ja yleensä seiterä on aina jäänyt joka kesältä mieleen. Mä aina pikku pelkurina passitan muut käymään laitteissa, kun en itse uskalla mennä edes pieneen maailmanpyörään. Niina joutu viimeksikin ihan yksin käymään laitteessa, koska itsehän menin paikanpäälle vain syömään ja juomaan. Ja porkkanan värisistä hiuksista ei oltu vieläkään päästy eroon ja ihmettelen nyt suuresti sitä. Kesäkuussa sain vihdoinki alkaa käyttämään kaikkia mun sortseja joita oon kasannu mun vaatekaappiin. Jotenkin se on ollu mulle aina kohokohta saada pukea niitä jalkaan ja nauttia lämmöstä ilman pitkiä housuja. 



Heinäkuu



Mahtavaa että heinäkuu alkaa aina melkeimpä mun synttäreillä ja Imatran Big Band Festareilla. Mun synttäreitä juhlitaan siis 6.7 ja samaisella viikolla juhlitaan Imatran BB-viikkoa. Tällä kertaa mä en juhlinu mun synttäreitä keskustan puistossa, vaan Summer Up festareilla. Se oli kyllä yksi toinen tämän vuoden kohokohdista joita jaksoin odottaa pitkään. Hienointa oli nähdä Mikael Gabriel livenä ja menohan oli aivan huikee. Muistan ja näen tapahtuneen vieläkin silmissä, kun Niina poksautti sen kuoharipullon auki ja saatiin kyllä kunnon suihkut siitä. Heinäkuuhun mahtu myös kuvauskeikkaa mm. Hannan vanhempien häiden kuvaaminen josta olin hyvin otettu. Enkä voi unohtaakkaan muiden lisäksi heinäkuun keskivaiheilla koettua Pärnun matkaa. Mun järkyttävästä porkkana tukastakin päästiin vihdoin eroon ja sen mukana saatiin kunnon blondia kehiin ja ihoon hiukan rusketustakin (okei aika paljonki)


Elokuu




Elokuu oli kyllä elämäni hienoin ja legendaarisin kuukausi koskaan. Se tarkoitti keikkatäyteläistä kuukautta ja matkustelua imatran ja Tampereen välillä. Oikeastaan kotona en viettänyt kuin viikon tai pari. Ensimmäisenähän oli Madonnan keikka jota olin odottanut koko elämäni varmaan. Luin juuri päivitykseni keikasta ja pisti kyllä aika mietteliääksi, koska mulla on todella ikävä Maddea. Se keikka oli mitä uskomattomin ja hienoin kokemus mun elämässä. Toivottavasti tuun kokemaan vielä uudestaan uuden keikan. Tämä ei siis tullut olemaan ensimmäisen mukana myös viimeinen näkeminen. Mutta myös elokuussa tuli nähtyä toinen lady jonka näkemistä odotin ja sehän oli mulle jo toinen kerta. Tällä kertaa odotin kylmässä säässä aamusta iltaan jopa 10 tuntia neitokaisen keikkaa nimeltä Lady Gaga. Yhtä hieno kokemus sekin tietenkin ja en voi sanoin kuvailla niiden hetkien tunteita melkein lainkaan. Nää keikat oli mulle liian hyvä ollakseen totta. Kotonahan ei siis tullu oltua paljoakaan, mutta nekin päivät jolloin Imatralla olin, mä nautin viimeisistä kesän lämpimistä päivistä ja illoista. Elokuu taitaakin olla mun lempi kuukausista myös tämän vuoden kokemisen jälkeen. Elokuusta jäi myös mieleen se kun upsista ihastuin.



Ja nyt stopataan tähän ettei tuu liikaa makeaa
mahantäydeltä. Elikkä toinen osa ilmestyy siispä uutenvuotena, että saadaan loppuvuosikin mukaan tähän postaukseen.

Mahtavaa joulunodotusta muruset =)