25. kesäkuuta 2013

KUVIA INSTAGRAMMISTA

Tämän nappasin tampereen h&m:stä. Tarkoitus ei ollu shoppailla ollenkaan, mutta minkäs minä houkutuksille mahdoin. Mukaan lähti nuo mustat sortsit.
Entiset kuulokkeet alkoi vetelemään jo viimeisimpiään joten uusille oli tarvetta. Prismasta lähti mukaan kohtuuhintaan tuollaiset perus mustat Skullcandyt.
Eräänä aamuna herätessä mun huuli oli turvonnut järjettömästi jostain ihmeen syystä. Pahin turvotus kesti päivän ja muina päivinä se laski enemmän. Nyt se on taas normaali.
Tykkään kuvailla paljon ruokia mun instaan ja tässä yksi. Salaattia ja uusia voiperunoita. Oli hyvää :p
Kotoa lähdössä kävelemään kaupunkiin ja uudet kuulokkeet testissä. Hyvin soivat kyllä!
Kenkäostoksilta löyty h&m:ltä tällaiset tennarit hyvään hintaan. 
Juhannuksen vietossa ystävän mökille ja mukava ilta olikin. Pitkään nuotion äärellä paistessa makkaroita ja taustalla soi pitkään scandinavian music group.
Tää on varmaan yksi harvoista kuvista mun blogissa jossa esiintyy alkoholi. No mutta tämä kotoa juhannuksen vietossa. Oli ihan huikeet pari päivää. Tuskin maltan odottaa seuraavaan juhannukseen.
Ja tänään kävin maistelemassa Hannan kanssa kesän ensimmäiset ja ISOT mansikat. Mukaan tarttui myös herneitä ja oli hyvää.

Hiukan outo postaus tuli tällä kertaa, mutta toivottavasti piditte. Tällaisia kuvia siis päivittelen omaan instagrammiin. Oikeestaan pyrin siis päivittämään kuvat realiajassa ja niitähän todellakin satelee usein. Jos kiinnostuit enemmän, niin mua voi seurata instagrammissa nimimerkillä danielstarstruck.

15. kesäkuuta 2013

TREDU KUTSUU VIHDOIN


Torstaina oli taas tiedossa aamu johon en olis halunnu herätä ikinä. Pyörin edellisenä yönä sängyssä kauheasti ja näin unta hakutuloksista. Siispä herättyäni mulla olisi edessä katsella lista valituista opiskelijoista tampereen treduun. Mua jännitti huikeasti ja listaa rullaessa alaspäin mä en nähny mun nimeä missään. Kädet alko melkein tärisemään ja syke nopeutu hurjasti. Lopulta tajusin että eihän mun nimi siellä missään ollu. Olin jo menettää toivoni mutta uudestaan tarkasti katsottuani mun nimi oli kirjoitettu sinne cateringin listalle. Tunne oli ihan sairaan huippu ja en voinu kuvitella sen olevan todellista, että elokuussa mulla alkaa opiskelut tampereella ja nyt kesällä olisi se muutto.

Kiitos kaikille onnitteluista! Tajusin kuinka paljon mun hyvät ystävät ja monet ovat olleet mun tukena tässä asiassa. Vihdoinkin odotus palkittiin ja enää ei tarvitse jännittää kouluun pääsemisestä. Uudet tuulet siis puhaltaa ja voin alkaa aloittamaan ihan uudelta pöydältä ja kaupungissa jossa oikeasti viihdyn ja tunnen oloni hyväksi. 

Onnea myös multakin kaikille jotka hyväksyttiin nyt opiskelemaan ja vieläpä enemmän niille jotka pääsivät vielä sinne mihin eniten halusivat. Jos paikka ei osunut kohdalle, niin älkää luovuttako vaan olkaa aktiivisia.  

12. kesäkuuta 2013

HERKUTTELUA AMERICAN DINERISSÄ



Tänään kävästiin herkuttelemassa kummin ja serkun kanssa tampereen finlaysonilla kyseisessä american dinner ravintolassa. Näissä ei ole paljoakaan tultua käytyä kun imatralla ei tällaisia ole tarjolla olleenkaan. Viimeksi tuli käytyä samanlaisessa ravintolassa mutta eri paikassa. Edelleen tykkäsin kovasti. Lounasaikaan saa täyttävät annokset hyvällä hinnalla. Asiakaspalvelu oli ihan mukava ja ruoka maittavaa. Jos ajatellaan että mäkkärin aterian saa samoilla hinnoilla kuin tämän jota tänään söin, niin ehdottomasti valitsen tämän järkevästi.



Elikkä itse nappasin lounaslistasta tomaatti-mozzarellabroileria jossa pestoa ja ranskankermakastiketta ranskalaisten kanssa. Muut valkkasi sitten itselleen hamppariateriat.



Elikkä paikka sijaitsee tampereen keskustan Finlaysonilla. Rakennus sisältää paljon muitakin ravintoloita joissa olis vielä kiva käydä. Suosittelen käväsemään ja vilkasemaan vaikkapa huvinvuoksi. Viimeisessä näkyy The Grill ravintolan ulkotilat jossa on myös tultu syötyä pariin kertaan hyvät herkut. 

American Dinerin kotisivuille pääset vielä (tästä) jos kiinnostuit. 

9. kesäkuuta 2013

TAMPEREELLA TAAS





Noniin taas oon asettautunu tänne tampereen mestoille. Rumpattu on tätä väliä kyllä järkyttävän paljon ja noi junareissut alkaa hiukan jo tuntua. Mutta parit ensimmäiset päivät on mennyt mukavasti ja vähän railakkaammin. Lauantaina kuitenkin kävin hiukan käppäilemässä tampereen luonnossa ja kävin katselemassa ranta meininkiä. Kauheesti olis tehny mieli uida hiukan, mutta emmä arkajalka vielä siihen kylmään veteen uskaltanu. Ilmat on ollu ihan huikeita eikä vesisateesta ole ollu mitään tietoa. Voipi olla kuitenkin, että viikolla saadaan hiukan viileämpiä kelejä ja hitusen vesisateita. 

Pari päivää siis täällä viettäny ja tänään jo eksyin vaatekaupoille. Multa pitäis kyllä kieltää tää homma, mutta kaipa se tälleen suuremmassa kaupungissa on suurempi kiusaus käydä ostoksilla. Mukaan siis lähti taas uudet sortsit ja uudet tennarit mukavalla kuvioinnilla. Niistä tulee kuvia vähän myöhemmin. 

6. kesäkuuta 2013

PÄÄTTÄRIT JA VALOKUVAUSTA


Wiii! Viime lauantaina se sitten tapahtui että mäkin sain päätettyä mun kouluni tuossa ammattikoulussa. Lauantai aamuna fiilikset oli huikeat, vaikka mun silmät oli väsyneimmät kuin koskaan. Koululla istuttiin ison pöydän äärellä ja kuunneltiin opettajien puheita. Mulla oli sairaan kuuma ja huono olo. Ei se kuitenkaan haitannut, koska päivän odotukset oli niin korkealla. Mitään erikoisia suunnitelmia ei kuitenkaan ollut. Illalla istuin hetken kavereitten kanssa meidän terassilla nauttien kesäillasta ja hyvästä seurasta. Myöhemmin suunnattiin puistoon katsomaan mikä meininki siellä oli ja eipä se kyllä paremmaksi ollut muuttunut sitten viime vapun. Toisinsanoen ei enää kiinnostanut se meno siellä ja lähin todella aikasin kotiin viettämään loppuiltaa. Ihan mukavaa muuten olikin. En mä kaipaa mukaviin iltaan mitään sen kummempaa tekemistä ja erikoisia tapahtumia. Nyt kesä on alotettu ja lomailu saa luvan alkaa. Juhlien asuna toimi Dressmannin musta kauluspaita ja musta liivi. Kaulakoruna rukousnauha ja valkoiset farkut. Valkoisen hatun ostopaikasta ei ole mitään muistikuvia valitettavasti. 





Ensimmäiset lomapäivät meni armottomalla juhlimisella läpi joista ei oikein erityisemmin ole mitään kerrottavaa. Kuitenkin pari päivää sitten suuntasin ystäväni kanssa kaupungille. Tarkoituksena oli käydä jäätelöllä ja suunnattiin sitten Rossoon. Huvittavasti mietin sitä Rosson jäätelön kokoa hinnan suhteen. Imatran Rosso äänestettiin suomen parhaaksi Rossoksi muuten tässä lähiaikoina. Jäätelöiden jälkeen suunnattiin valokuvaamaan erään pienen sillan luokse kesäteatterin läheisyyteen. Napsin ystävästäni huvittavan paljon kuvia ja välillä saikin nauraa koko touhulle. Meille ei kuitenkaan riittänyt kotiseudun kuvauspaikat vaan päätettiin suunnata lappeenrantaan satamaan. Auringon melkein laskiessa satama näytti aivan sairaan upeelta ja vielä paremmalta kameran linssin läpi. Niitä veneitä oli suuri määrä ja ihmisiä oli paljon liikkeellä. Jännää että pienikin hetki pois imatralta saa mut tuntemaan niin onnelliselta. 





Perjantaina mä suuntaan taas kohti tamperetta ja alotan loman ensimmäisen reissun sinne. Tällä kertaa aion viihtyä hieman pitempään siellä ja voi olla että tuun käväseen imatralla taas vasta juhannuksena. Toivottavasti tulee taas upea reissu ja nythän on kesäkin ja paljon enemmän mahdollista duunailla vaikka mitä. Mua saa tulla moikkaileen jos törmäilee kaupungilla. Tapaan uusia netti tuttavuuksia kyseisellä reissulla mikä on todella upeeta ja en malta odottaa näkeväni heitä. Toivottavasti myös ilmat suosii tällä reissulla. Luvassa postauksia ja ehkäpä jotain yllätyksiäkin. 

Lisäilin myös lukijalistan alapuolelle pienenmoisen äänestyksen jossa pääsette vaikuttamaan. Jos jokin muu vaihtoehto iskee mieleen niin kertokaa toki mulle kommentilla ja katsellaan jos toteutan sen. Mahtavaa loman ensimmäistä loppuviikkoa! ^^